Kara para aklama ve suç örgütü kurma suçundan tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftinin son çıktığı mahkemede de tutukluluklarının devam etmesine karar verilmişti. 5 Kasım 2023'ten beri cezaevinde olan Dilan Polat oğlu Milan Efe'nin doğum günü için mektup yazdı. 

"OĞLUM DOĞUM GÜNÜ, BEN YANINDA YOKUM"

Hapse girerekn "Oğlum sana kim bakacak" diye feryat eden Polat mektubunda şu cümlelere yer verdi:

Yazışmalar ortaya çıktı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı torbacıyla pazarlık yapmış Yazışmalar ortaya çıktı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı torbacıyla pazarlık yapmış

"Benim canlarım, güzeller güzeli kızlarım. Kıvırcığım Ecem Melis’im, kara kızım, mektuplarınızı aldım. Saatlerce ağladım fotoğraflarınıza bakıp. Sizi öyle çok özledim ki. Darmadağın olduk. Bu kadar iftirayı kaldıramıyorum ben. Çocuklarımı çok çok özlüyorum. Ne olursunuz beni unutmayın, bana dua edin. Bugün ayın 24’ü, oğlumun doğum günü, ben yanında yokum. Tükendim. Odama arada girin, kahve için beraberce o odada, beni anın. Sizi çok seviyorum. İnşallah üzülmüyorsunuzdur. Dağılsanız bile inşallah çıkarsam hepinizi kanatlarımın altına alacağım"

İşçi haber- Dilan Polat

"SİZİ ÇOK ÖZLEDİM"

"Sizi çok özledim. Kokunuz geliyor burnuma, mis gibi kokunuz. Gözlerimden yaşlar dökülüyor şu an oluk oluk. Bana hep dua edin. Çocuklarımı görmeye gidin ne olur, hep yazacağım size güzellerim. Allah’a emanet olun. Sizi çok seviyorum.”

Editör: Gizem Külcü