Patel film imzalı, yönetmenliğini Altan Dönmez, Volkan Kocatürk ve Osman Taşçı'nın üstlendiği Dilek Taşı dizisini Can Sinan yazıyor. Dram türündeki televizyon dizisinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. Dizi, 1980'li yıllarda geçiyor.

Kanal D'de perşembe günleri yayımlanmaya başlayan, daha sonra çarşamba gününe geçen dizinin duygu yüklü hikayesi her hafta seyirciler tarafından merakla bekleniyor.

Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor, kaç yılını anlatıyor? Dilek Taşı  konusu, hikayesi ve oyuncuları! - Haberler

Dilek Taşı dizisi konusu

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.

Dilek Taşı dizisinde flaş değişiklik: Hangi günler yayınlanacak? | N-Life

Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

Yeni bölümde neler olacak?

Yeni bölüm tanıtımıyla seyirciyi iyice meraklandıran dizinin yeni bölümünde; Figen, Harun’un babası olduğunu öğrenince yıkılır. Mustafa’nın uzattığı elden güç almaya çalışır. Asuman, Ronaların çatısı altında yaşayamayacaklarını söyleyerek memlekete dönmek ister. Ebru’nun bu karara verdiği tepki dengeleri değiştirir.

Figen, annesi olduğundan habersiz Fatma’yla aynı masaya oturur. Bu gizemli kadına karşı, içinde yakınlık hissi uyanır. Fatma ve Macide arasındaki savaşın Figen’in hayatındaki etkisi büyük olacağa benzer. Figen ve ailesi zor zamanlar içinden geçerken Mustafa’nın uzattığı ele, Figen’in karşılık verip vermeyeceği merak konusudur. Sevda, Kenan’ın kurduğu oyunları öğrenir. Kararsızlık içindeki Sevda’nın karşısında, Efkan’dan büyük bir teklif alan Kenan vardır. Kenan’ın bu teklif karşısındaki kararı hem Rona ailesini hem de Dündar’ı etkileyecektir.