Dün akşam ilk bölümü yayınlanan başrollerinde Akın Akınözü nün yer aldığı ve Kılıç Tütüncü karekterine hayat verdiği Yaban Çiçekleri dün gece sosyal medyada en çok konuşulan dizi olurken en çok konuşulan isim Akın Akınözü oldu.

Yaban Çiçekleri Dizisi - Dizi İzle, Tüm Bölümler | atv

'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor? 'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor?

Yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca hayranı olan başarılı aktör Akın Akınözü ve Yaban Çiçekleri, 100 bini aşan tweet sayısı ile 31 ülkenin gündeminde yerini aldı.

YABAN ÇİÇEKLERİ KONUSU VE OYUNCULARI TAM KADRO || Yaban Çiçekleri nerede  çekiliyor? Yeni dizi Yaban Çiçekleri ne zaman, hangi gün? - Güncel Haberler

Başta Türkiye olmak üzere, Almanya, Amerika, Azerbaycan, İtalya, Fransa, Bulgaristan, Danimarka, Dubai, Suudi Arabistan, Mısır, Morocco, Bahreyn, Finlandiya, Dominik Cumhuriyeti, Peru, Arjantin, Brezilya, Kanada, Venezuela, Panama, Şili, Portekiz, Makedonya, Arnavutluk, İspanya, Meksika, İngiltere, Bahreyn ve Belçika sosyal medya platformlarında esti geçti!

Yaban Çiçekleri'nin Kılıç'ı resmen evrim geçirdi! Akın Akınözü'nün  inanılmaz değişimi...

Akın Akınözü'nün hayat verdiği Kılıç Tütüncü kimdir?

Kılıç; kasabasında güçlü ve mutlu olmayı seven, çekici, esprili ve dinamik bir adamdır. Tüm enerjisiyle tam bir alfa erkektir. İş konusunda aşırı hırslı ve ayrıntıcıdır ve iyi bir iş insanıdır.Çevresine karşı ise yardımseverdir.

Dizinin Konusu: Acı bir kaybın yıllar sonra bir araya getirdiği Kılıç (Akın Akınözü) ve Ela'nın (Aslıhan Malbora) yeniden kendilerinden saklanan gerçeklere, aileleri arasındaki engellere rağmen aşklarına sahip çıkma mücadelesini anlatıyor.

Beklenmedik bir olayla yolları tekrar kesişen eski aşıklar Kılıç ve Ela, tüm yaşananların gölgesinde temiz bir sayfa açabilecek mi?

Birbirlerine olan aşkları, aralarındaki engelleri aşmaya yetebilecek mi?

atv'nin yeni dizisi 'Yaban Çiçekleri'nin oyuncuları açıklandı! İşte Yaban  Çiçekleri'nin konusu ve...

Yaban Çiçekleri 1.Bölüm Özeti

Osman Fevzi ve Nurten Ataman’ın evlilik yıldönümü yemeği için herkes Ataman’ların evinde toplanır. Kılıç, İhsan ve Kenan fırsattan istifade Fevzi’ye otel konusunu açarlar. Fevzi Ataman, arazileri vermemekte ısrarcıdır. Kenan babasına çıkışır ve Fevzi dayanamayıp oğluna tokat atar. Bu olaydan sonra herkes evlerine dağılır. Ama kimsenin beklemediği bir şey olur.  Ataman’ların evinden bir silah sesi duyulur. Osman Fevzi vurulmuş, Nurten de elinde silahla başında bekler vaziyettedir. Kenan ne olduğunu anlamaya çalışırken kız kardeşi Ela’ya da nasıl anlatacağını düşünür. Bu konuda Kılıç ona yardım eder. Böylelikle yıllar sonra Kılıç ve Ela tekrar karşı karşıya gelir.