Beşiktaş'tan transfer çalışamlarına ara vermeden devam ediyor. Trendyol Süper Lig'de yıla şampiyonluk hedefi ile başlayan ancak art arda yaşanan başarısızlıkların ardından başkanlık seçimlerine giden Beşiktaş, ara transfer döneminde yapacağı transfer ile şampiyonluk yarışına tekrar dahil olmak istiyor. 

Beşiktaş, sezonun ilk resmi maçında Tirana'yı ağırlayacak

 Vincent Aboubakar ile yollarını ayırması beklenen siyah-beyazlı takıma transfer olacağı iddia edilen dünyaca ünlü golcü gündem oldu. Trendyol Süper Lig'de kabu gibi bir yıl geçiren Beşiktaş bu kötü gidişatı durdurmak istiyor. 

Gremio'dan Vincent Aboubakar açıklaması: 'Araştırıyoruz'

Fenerbahçe istiyordu! Beşiktaş da devreye girdi Fenerbahçe istiyordu! Beşiktaş da devreye girdi

Sezona Şenol Güneş ile başlayan siyah-beyazlılar üst üste yenilgilerin ardından sırasıyla Şenol Güneş. Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı. İstanbul devinin başka bir iddiaya göre Rangers'ın başında olan Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'u takımın başına getirmeye çok yakın olduğu kaydedildi. 

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst mu oldu?  Giovanni van Bronckhorst kimdir? - TGRT Haber

Takımı şampiyonluk yarışına tekrardan sokmak adına Beşiktaş başkanı Hasan Arat birçok yıldız futbolcu ile temas haline geçti. Yönetim Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Jean Onana ve Rachid Ghezzal'ı da elinden çıkarmak istediği kaydedildi. 

Flamengo, Gabigol'ün bonservisini aldı | Goal.com Türkçe

DÜNYACA ÜNLÜ GOLCÜ BEŞİKTAŞ YOLCUSU

İddialara göre Flamego'da oynayan ve Gabigol lakabı ile ün yakan dünyaca ünlü yıldız Gabriel Barbosa Beşiktaş'a gelmeye çok yakın olduğu kaydedildi. 2020 yılında 17.5 milyon Euro bedel karşılığında Inter'den Brezilya ekibine transfer olan yetenekli santrfor için 5 milyon Euro bonservis bedeli bekleniyor.