Televizyon tarihinin unutulmaz isimlerinden biri olan Ece Uslu, FOX TV'de ekranlara gelecek olan Şahane Hayat dizisinde konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyor. Usta oyuncu, beş bölüm süresince Şebnem'in akıl hocası olan "Ece" karakterine hayat verecek.

Uyuşturucu aldığı ortaya çıkmıştı: Mahkemeden 'Feyza Civelek' kararı Uyuşturucu aldığı ortaya çıkmıştı: Mahkemeden 'Feyza Civelek' kararı

Ece Uslu'nun geniş repertuarında Kara Melek, Elveda Derken, Zerda, Sevgili Geçmiş ve Karagül gibi başarılı diziler bulunmaktadır. Şahane Hayatım dizisinde, Çağrı Bayrak'ın yönettiği ve bir kadının sahip olduklarını korumak için verdiği mücadeleyi anlatan yapımın kadrosuna dahil olan Ece Uslu, seyircilere unutulmaz sahneler sunacak.

Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Şebnem karakterinin akıl hocası olarak diziye dahil olan Ece Uslu, bu yeni projede performansıyla dikkat çekecek. İkili, yıllar önce Karagül dizisinde bir araya gelmiş ve şimdi Şahane Hayatım dizisiyle tekrar birlikte kamera karşısına geçmişlerdir.