Sarıyer'de tartıştığı eltisi Ece Erdoğan'ı ağzından vurarak yaraladığı iddiasıyla Sevtap Gülünbülbülü’nün yargılandığı davada tanık olarak dinlenen Süleyman Yılmaz, "O kargaşada silah patladı. Taraflar yine birbirine vurmaya devam ediyordu. İlk silah patlamasında bir şey olmadı, ikinci silah sesini çıkınca Ece yengemi kanlar içinde yerde gördüm. Silahın kim tarafından ateşlendiğini görmedim. Olay öncesinde Ece ve Sevtap yengem arasında husumet olduğunu bilmiyordum" dedi.

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanık Sevtap Gülünbülbülü getirildi. Şikayetçi Ece Erdoğan ve sanık avukatı duruşma salonunda hazır bulundu.

Bakan Fidan: Filistin devletinin tanınması için çalışmalara devam edeceğiz Bakan Fidan: Filistin devletinin tanınması için çalışmalara devam edeceğiz

"O KARGAŞADA SİLAH PATLADI"

Duruşmada tanık olarak dinlenen Süleyman Yılmaz, "Ece’nin eşi ve Sevtap’ın eşi benim dayılarım olur. Olay gecesi Sercan dayım bir kavgaya karışmıştı. Sonra yengem Ece yengemi gördüm, dayımı aradığını söyledi. sonra birlikte dayımı aramaya başladık. Evin önüne geldiğimizde Sevtap yengem ile karşılaştık. Elinde silah vardı. Silahı göstererek 'bu dayının' dedi. Bana doğru uzattı. Ece yengem de ‘bu silah kocamın’ diyerek silahı uzanıp aldı. Benim arkam dönük haldeyken Ece ve Sevtap yengem arasında sözlü tartışma oldu. Arkam dönük olduğu için Ece yengemin Sevtap yengeme neyle nasıl vurduğunu görmedim. Önce Ece yengem vurdu sonra Sevtap yengem vurdu. Sonra biz ayırdıktan bir süre sonra tekrar birbirlerine vurmaya başladılar. O kargaşada silah patladı. Taraflar yine birbirine vurmaya devam ediyordu. İlk silah patlamasında bir şey olmadı, ikinci silah sesini çıkınca Ece yengemi kanlar içinde yerde gördüm. Silahın kim tarafından ateşlendiğini görmedim. Olay öncesinde Ece ve Sevtap yengem arasında husumet olduğunu bilmiyordum" dedi.

Ece Erdoğan'ın polise verdiği ifadesinde "Bunların hepsi ben ondan daha güzelim diye oldu. Hem beni kıskanıyor, hem de öldürmek istedi. Bana küfür ve hakaret ederek silah çekti. Silahı almak istediğimde ateş açtı. Kurşun yanağıma saplandı. Beni kıskandığı için sürekli bana saldırıyordu" demişti.

Kaynak:DHA