Emanet ve Kızılcık Şerbeti gibi sevilen dizilerde başrol olarak yer alan oyuncu Sıla Türkoğlu, yerli ve yabancı hayranları tarafından desteklenmeye devam ediyor. Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde izleyicileri merak içerisinde bırakan Sıla Türkoğlu, dizinin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Güzel oyuncu, performansı ve güzelliğiyle yine gündeme damga vurdu.

Sıla Türkoğlu 51 binden fazla ileti aldı

Doğukan GüngörEvrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerle birlikte rol alan ve sosyal medyada çok konuşulan Sıla Türkoğlu, abda analytics tarafından düzenlenen dün ne oldu etkinliğinde 51 binden fazla ileti sayısı alarak listede 8. sırada yer aldı.

Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun

Kızılcık Şerbeti'nin 34. bölümünde neler olacak?

Ünallar'ın yeni bebeği, evde büyük bir sevinç yaratmıştır. Fatih ve Pembe, çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Kıvılcımlar ise büyük bir üzüntü içindedir. Kıvılcım ve Doğa, avukatlarının tavsiyesiyle çocuklarının velayetini geri almak için uğraşacaklar, ancak Fatih'in oyunlarına takılacaklardır. Alev, Ömer'e evlenme teklif ettiği yalanını sürdürmek için eski arkadaşı Rüzgar'la karşılaşmış gibi yapacak, fakat bu planı gerçekleştirmek hiç de kolay olmayacaktır. Ömer ve Ertuğrul, iş nedeniyle tanışacak ve Almanya'ya gidecekleri seyahatte yakınlaşacaklardır. Nilay, tesettüre girdiği için Pembe ve Nursema'nın düzenlediği kutlamaya katılacak, ancak Alev'in de gelmesiyle farklı görüşler ortaya çıkacaktır. Doğa'nın avukatının aslında Fatih'in adamı olduğunu öğrenen Kıvılcım, durumu düzeltmek için Doğa ile birlikte Ünallar'ın evine gidecektir.