Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Nisan Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı öncesinde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan konuşmasının ardından AK Parti'nin Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

"CHP İÇ SAVAŞ YAŞIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları:

"CHP bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin ve yenisinin bir taraftan, başkalarının öteki taraftan birbirine kılıç salladığı savaşın ne zaman biteceği bilinmiyor.

Adana'da üretim tesisinde yangın: Müdahale ediliyor Adana'da üretim tesisinde yangın: Müdahale ediliyor

Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP, üzülerek görüyoruz ki Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir. (Çağlayan Adliyesi saldırısı) Bu saldırıyı yapan teröristlerin, onlara emir verenlerin en büyük hamisi, genel başkanı başta olmak üzere CHP yöneticileridir.

Türkiye üzerinde hesabı olanların kullanabileceği aparat haline gelen CHP'nin içler acısı durumu İstanbul'daki terör saldırısıyla bir kez daha ortaya çıktı.

CHP, siyasi mihengini kaybetmiş, böyle olduğu için de sürekli yörüngeden yörüngeye savrulup duran bir partiye dönüşmüştür. Kimsenin bizi kendi kısır tar.tışmaları içine çekmesine izin vermeyiz.

Mesele yatırımlarla şehrimize eser kazandırmaksa, insanımıza hizmet etmekse bu hususlarda üzerimize kimseyi tanımıyoruz"

Kaynak: Anadolu Ajansı