Metro İstanbul'dan uyarı: Taksim-Kabataş füniküler hattında teknik arıza Metro İstanbul'dan uyarı: Taksim-Kabataş füniküler hattında teknik arıza

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısında 12 askerimizin şehit olması nedeniyle TBMM'de 4 partinin imzaladığı teröre karşı ortak bildiriye katılmayan CHP ve DEM Parti'ye çok sert ifadeler kullandığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"TBMM'de 4 partinin ortak bildiriye imza atmasını çok önemli görüyorum. Dörtlü bildiriye desteğini açıklayan siyasi aktörlere de teşekkür ediyorum. . Kimi Kandil'den kimi yurt dışında yöneltilen şahısları ise muhatap almıyoruz. Bunlar bizim gözümüzden siyasi kuklalardır.

Terörist ile aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz. Milli iradeye pusu kurulmasına asla müsaade etmeyiz. CHP, bölücü örgütün uzantısı yanında konumlanıyor. Terörü kınayamamak korkaklıktır. Hamas'a terör örgütü iftirası atanlar PKK adını zikretmiyor."

Kaynak: Haber Merkezi