Atatürk'ü temsil eden bayrak Samsun'da karaya çıkarıldı Atatürk'ü temsil eden bayrak Samsun'da karaya çıkarıldı

Dün akşam Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu, CNN Turk'te yayınlanan, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge adlı programa dair Emin Çapa bir paylaşımda bulundu. Çapa, "Kesin bilgi olarak yazıyorum. Evet, Ekrem İmamoğlu yayını bitsin diye reji telefonla arandı" dedi.

00:00'A KADAR DEVAM EDECEKTİ

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun dün CNN Türk televizyon kanalında yayınlanan Tarafız Bölge programının erken bitirildiği öne sürüldü. 
Ahmet Hakan’ın konuğu olan Ekrem İmamoğlu’nun 22.00’da başlayan Tarafsız Bölge programı 00.00’a kadar devam edecekti. Ancak program planlanandan yarım saat önce bitirildi. Bu konuya ilişkin CNN Türk'te yöneticilik yapmış olan Emin Çapa'dan bir iddia ortaya atıldı. 

"REJİ TELEFONLA ARANDI"

'CNN Türk'ün hali yer içimi acıtıyor' diyen Emin Çapa aldığı bilgiyi sosyal medya hesabından şöyle paylaştı:

-Kesin bilgi olarak yazıyorum. Evet Ekrem İmamoğlu yayını bitsin diye reji telefonla arandı. Evet yayının tekrarının konulmaması talimatı verildi. #SüreBitti (Böylece ayrıldığım kanalla ilgili konuşmama kuralımı 15 ay sonra ilk kez yıkmış oldum)

CNN Türk kanalından iddialara ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Ahmet Hakan da tepkiler karşısında sessiz kalmayı tercih etti. 

Editör: TE Bilişim