Eski Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Sipahioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan özür dilemesini istedi.

Uzmanından çöl tozu uyarısı: O güne dikkat! Uzmanından çöl tozu uyarısı: O güne dikkat!

Eski yönetici Sipahioğlu, Sipahioğlu, bir Tweet attı. Twitter paylaşımında, İmamoğlu’nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u hedef alan açıklamasını alıntılayarak şunları yazdı:

"1. Bugün konuşan; Koç Holding başkan vekili değil, Fenerbahçe başkanıydı. 2. Dün, iktidarın bakanlarını çok daha sert eleştirdi. Herhalde çevren bilgilendirmemiş! 3. Yolun yol değil. Verdiğin kitaplar, bu açıklaman vs. 4. Burası Fenerbahçe! Özür dilemezsen elbet hesaplaşacağız!”

Sipahioğlu bu paylaşımının ardından "hesaplaşma" diyerek neyi kastettiğini bir başka paylaşımla açıkladı. “Bu camia, sandıkta hesaplaşmayı çok iyi bilir. Ne iktidar ne muhalefet unutmasın” dedi.

Sipahioğlu sözlerinin devamına şunları ekledi, “Ne iktidar ne muhalefet artık spora bulaşmasın. Bıraksınlar, kim iyiyse kazansın. Spordan oy stratejisine de girilmesin. Ters teper. 59 öncesiyle alakalı birçok somut kanıta rağmen halen yalan manipülasyonu var. Israrla devam edeceğiz!”

İmamoğlu Ali Koç'a şu sözlerle yüklenmişti:

“Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. ‘İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir’ komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…”