Esra Erol'da programına katılan Saygın Bey, "Karım Havva'yı evimizde arkadaşım Ahmet Kaya ile yakaladıktan sonra karım ortadan kayboldu." diyerek eşinden ve arkadaşından hesap sormak için Esra Erol'dan yardım istedi.

Saygın Bey, "Ben evdeyken gece eve aldı. Gece uyandığım sırada yanımda Havva'yı görmeyince evde aramaya başladım. Sonra Ahmet Kaya’yla öpüşürken yakaladım." sözleriyle olaylı geceyi anlattı. 

2018 yılından beri Ahmet Kaya ile arkadaş olduklarını ve Kaya'nın sürekli evlerine girip çıktığını ifade eden Saygın Bey, eşi Havva'nın Ahmet Kaya'ya "Abim" dediğini de sözlerine ekledi.

''Onun karısıyla benim adımı çıkardı''

Ahmet'e "Eşini de getir, Havva'yla arkadaş olsunlar" teklifinde bulunduğunu fakat Ahmet'in "Benim eşimin kötü bir huyu var. Ben kiminle arkadaşlık kurduysam onun karısıyla benim adımı çıkardı" sözleriyle bu teklifi geri çevirdiğini anlattı.

Ayrıca Havva'nın kendi ailesini arayıp " Bu hayat benim hayatım. İstediğim gibi yaşayacağım. Bana kimse karışamaz." dediği de öğrenildi.

'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor? 'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor?

Saygın ve Havva'nın çocuğunun da doğduğundan beri halasında kalması Esra Erol'u ve seyircileri şaşırttı.

Ayrıca Saygın, Havva'nın çocuklarıyla hiç ilgilenmediğini de iddia etti.