Survivor Evrim Keklik dobraşığı ve sempatik halleriyle birçok kitle tarafından seviliyor. Geçen sezondan itibaren ekraların sevilen yüzü haline gelen Evrim Keklik, Survivor 2022 All Star'a katılarak isminden söz ettirmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde Surivor Evrim Keklik'in babası Hayrettin Keklik isyan ederek Acun Ilıca'ya seslendi. 

Survivor'ın yeni sezonunda başından bu yana kadar kavgalari entrikalar ve tabii ki aşklar bitmiyor. Survivor yarışmacısı Evrim Keklik yine potaya girdi. 

Potaların kraliçesi haline gelen Evrim Keklik, uzun süredir takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderiliyor. Evrim'in fanlarından sonra ailesi de bu duruma tepki gösterdi. Evrimîn babası Hayrettin Keklik, Twitter hesabı üzerinden Acun Ilıcalı'ya seslendi. Başarılı bir performans göstermesine rağmen potadan bir türlü inmeyen Evrim, bu sezon en çok potada ismi olan yarışmacı oldu.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak paylaşım Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak paylaşım

EVRİM'İN BABASINDAN İSYAN 

Evrim Keklik'in Babası isyan bayraklarını çekti. Gönüllüler takımını her kaybettiğinde Evrim'in potaya çıkması babasını rahatsız etti. Kızının haksızlığa uğradığını düşünen Hikmet Keklik, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. 

Acun Ilıca'ya seslenerek "Lütfen kızımı eleyin! Bu yükün altında kalamam" dedi.

EVRİM'DEN MUSALLA TAŞI BENZETMESİ

Geçtiğimiz hafta Evrim yokluk adasında karşılaştığı manzara karşısında adeta dili tutuldu! 

Gördüğü manzara karşısında " Barakanın altına koymuşlar buraya" diyen Survivor Evrim "Töve estağfurullah" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. 

"Bu tabut gibi bir şey tövbe estağfurullah, La havle ve la kuvvete" diyerek Evrim, "Bu yokluk adasına herkesin gelmesi lazım" dedi. Bir süre sonra kameralar karşına geçerek "Musalla taşı gibi, aklımı oynatacağım" yorumunda bulundu.