Survivor yarışmasının en son yayınlanan bölümünde bir yarışmacı daha hayallerine veda etti. Dün akşam yayınlanan bölümünde Survivor ekstra da ilginç anlara şahit olduk. Survivor yarışmanın yorumcularından biri olan Murat Özarı elenecek yarışmacıyı canlı yayında ağzından kaçırdı. Öte yandan Gönüllüler adasında takım arkadaşlarının göndermek istediği Evrim Keklik, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hem ünlüler hem de gönüller takımlarında son 10 yılın en iyi yarışmacıları yarışıyor. Birbirinden renkli yarışmacıların yer aldığı Survivor All Star'da göze çarpan Evrim Keklik, sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Özellikle takım arkadaşlarıyla yaşadığı tartışmalar nedeniyle her hafta potaya girmeye başladı. Gönüllüler takımında zayıf halka olarak görülen Evrim Keklik, her hafta potadan çıkmayı başarıyor. Dün akşam ekrana gelen son bölümün ardından Survivor ekstra yorumcularından Murat Özarı kimin eleneceğini ağzından kaçırdı. 

Survivor 23 Mart 2022 Evrim mi elendi? Survivor'da bugün kim veda etti?

Survivor All Star'da bu sezon heyecanlı olaylara şahit oluyoruz. Geçtiğimiz sezon yarışarak izleyicilerin büyük bir beğenisini toplayan isimler bu sezon Ünlülüler ve Gönüllüler olmak üzere tekrar bir araya geldi. Son bölüm dikkat çeken isimlerden biri ise Evrim Keklik oldu. 

Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

Bu hafta son dokunulmazlık oyunu sün akşam ekranlara geldi. Şu ana kadar oynanan dokunulmazlık oyunu sonucunda Ünlülerde performansa göre Merve ve Atakan dokunulmaz oldu. Oylamada isimleri eşit sayıda yazılan Adem ve Bora haftanın 3. ve 4. eleme adayı oldu.

BORA EDİN ADAYA VEDA ETTİ

Survivor'da birleşme partisi öncesinde toplu sms oylaması yapılmıştı. Mart sonundaki partiye kadar geçerli olacak oylama sonuçlarına göre Evrim, Barış, Adem, Bora ve Gizem arasından en az oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Oylama sonucuna göre Survivor'dan bu hafta elenen isim Bora Edin oldu.

"BENİM İÇİN DÜNYANIN SONU DEĞİL"

Survivor'dan elendikten sonra veda konuşması yapan Bora, "Buradaki tüm problemleri burada bırakıyorum çünkü bu benim için bir oyun. Buradan gitmek benim için dünyanın sonu değil. Bir hayatım var, eşim ve bir oğlum var. Buraya çağırdığınız için teşekkür ederim" dedi.