Araç kullanıcılarına müjde! LPG'ye indirim geliyor Araç kullanıcılarına müjde! LPG'ye indirim geliyor

Milyonlarcsa çalışanın emeklilik hakkı elde etmesini sağlayacak EYT düzenlemesinde sona yaklaşıldı. Emekli olacaklar her geçen gün daha fazla sabırsızlık gösterirken iktidar kanadından yapılan her açıklamada heyecanları bir parça daha artıyor.

EYT NE ZAMAN YASALAŞACAK?

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili iktidarlar muhalefet arasında "zaman" gerilimi yaşanırken iktidar kanadından EYT'lilerin merakını giderecek bir açıklama geldi.

TEKLİF İMZALANMADI MI?

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, "İki gündür sosyal medyada 'EYT'yi imzaladık.' diye caka satıyorsunuz, teklif nerede?" sorusuna AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç'dan kritik bir yanıt geldi.

Tunç, "Engin Bey 'Teklif yok.' dedi, teklif var. EYT düzenlemesini içeren kanun teklifini milletvekillerimizin ekseriyeti imzaladı. Teklifi kısa süre içinde TBMM'ye sunacağız ve birkaç gün içinde komisyonda görüşülecek." ifadeleriyle karşılık verdi.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, kanun teklifinin kabul edilmesi sonrasında birleşimi, 31 Ocak Salı saat 15.00'te toplanmak üzere kapattı.