Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, Sakarya'da EYT'lilerle birlikte yürüyüşe katıldı.

Bağ-Kur tescil konusu TBMM'de! 20 yılı aşkın mağduriyetlerinin telafisini istiyorlar Bağ-Kur tescil konusu TBMM'de! 20 yılı aşkın mağduriyetlerinin telafisini istiyorlar

 EYT'liler, "Ankara, Ankara duy sesimizi. Bu gelen EYT ayak sesleri" sloganları atarak yürüyüş gerçekleştirdi.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu’nun 3 Nisan Pazar günü Sakarya'da buluşma gerçekleştirdi.

EYT'liler hep birlikte haklı davalarını duyurmak için yürüyüş gerçekleştirdi.

Büyük bir grubun katıldığı buluşma ses getirdi.

Sakarya'da bulunan Funda Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen EYT'lilerin toplantısına Gönül Boran Özüpak ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Demokrat Parti İl Başkanı İsmail Ergül, Gelecek Partisi İl Başkanı Fatih Sevindik, Memleket Partisi İl Başkanı Fatma Kurtuluş, İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve federasyon yöneticileri katıldı. 

EYT Sakarya Temsilcisi Muammer Akın,  "Bu meşakatli yolda yürürken önümüze çıkan bütün engelleri, davamızı, birbirimize olan inancımızı aşıyor ve aşacağız. Bu dava, alın teri davasıdır. Milyonlarca insanın umudunu barındıran, vebale girilmeyecek kutsal bir davadır. EYT, siyaset üstüdür. Amacımız, 22 yıl önce mağdur edildiğimiz bir yasanın yeniden düzenlenerek yaşanılan tüm mağduriyetlerin giderilmesi noktasında 1999 yılı öncesi haklarımıza kavuşmaktır. Bizler inanıyoruz ki gayretle yürütülen bu mücadele sonuçsuz kalmayacak. Birlik ve beraberliğimizle ülkenin her yanında yanan EYT meşalesini 15 Mayıs'ta Maltepe'de 5 milyon kişiyle birlikte taçlandıracağız." ifadelerini kullandı.