Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı bir programda Adnan Oktar hakkındaki düşüncelerinin sorulması üzerine kitaplarının çok faydalı olduğunu anlattı. Bu duruma Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Sofuoğlu, paylaşımında şu ifadelere verdi:

"Sunucu Fatih Erbakan'a soruyor; yüzlerce taciz davası başta olmak üzere bir sürü suçtan yargılanan Adnan Oktar hakkında ne düşünüyorsun: Son yaptığı işler doğru değil türünden bir ifadeyi geçiştirdikten sonra Fatih Erbakan, kitapları çok faydalı diyor. Sunucunun bundan sonraki başka her sorusuna sanki kitaplarını faydalı buluyor musun, bulmuyor musun sorusunu sormuş gibi her soruya kitapları çok faydalı cevabını veriyor . Ama ona Yusuf Ziya Hoca ile ilgili iftiralar sorulduğunda "DOĞRUYSA EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALI " diyebiliyor.

Peki Fatih Erbakan; Adnan Oktar sorusu sorulduğunda "İDDİALAR DOĞRUYSA ADNAN OKTAR EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALI" neden demedin? Hadi demedin şimdi bundan sonra Adnan Oktar, "İDDİALAR DOĞRUYSA EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALI" açıklamanı bekliyoruz.

Özel ile görüşen Kurtulmuş: Anayasa yapma kararını bu meclis verecektir Özel ile görüşen Kurtulmuş: Anayasa yapma kararını bu meclis verecektir

ERBAKAN'A FETÖ ÇIKIŞI!

Sofuoğlu, yaptığı sert eleştiride Fatih Erbakan'a FETÖ göndermesi yaptı. Sofuoğlu, "Sana sorulan her soruya kitapları var, kitapları var şeklinde sakız gibi aynı cevapları veriyorsun. O kitapları da videoda tahlil ettim zaten de bu durumda kitaplara bakılırsa fetö'nün de kitapları var. Kitapları sebebiyle fetö'yü övecek miyiz şimdi? Bir de Cumhurbaşkanımıza hücum ediyorsun" diyerek ateş püskürdü.