AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz bugün yaptığı basın toplantısında seçimlere FETÖ'nün müdahale ettiği iddialarından bahsederken Fatih Portakal’ın sosyal medya paylaşımlarından söz etti. Fatih Portakal, iddianın yanlış olduğunu belirterek özür beklediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz bugün yaptığı basın toplantısında seçimlere FETÖ'nün müdahale ettiği iddialarından bahsederken Fatih Portakal’ın sosyal medya paylaşımlarından söz etti. Basın toplantısı devam ederken Fatih Portakal, sosyal medya üzerinden iddianın yanlış olduğunu belirterek özür beklediğini söyledi.

Gazeteci Fatih Portakal, Twitter’dan, “Asıl şimdi siz pot kırdınız #AliİhsanYavuz bey. Ekibiniz daha dikkatli olabilirdi.Ben böyle video paylaşmadım ve paylaşmam. Canlı yayın yaptığım için bilirim. Dil sürçmesi olarak düşünmüştüm. Yazık! Bir de bana #fetö hiç yapışmaz bilesiniz, aklınızda bulunsun.”paylaşımı yaptı.

Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması: Kademeli bir geçiş öngörüyoruz Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması: Kademeli bir geçiş öngörüyoruz


 

Editör: TE Bilişim