Sinan Ateş soruşturması tamamlandı! Son durum ne? Sinan Ateş soruşturması tamamlandı! Son durum ne?

 14 bini aşkın karayolları taşeron işçisi yetkililerin verdiği kadro sözünün tutulmasını talep ediyor. Artan ekonomik sıkıntılarla birlikte geçinmekte zorlanan karayolları taşeron işçileri verilen kadro sözünün bir an önce tutulmasını istiyor. 

Karayollarında, ''müşavirlik ve danışmanlık hizmeti" adıyla işe başlayan ancak karla mücadele, trafik, yama ve tüm bakım işlerinde görevlendirilen işçiler uzun süre önce verilen kadro sözünün tutulmasını istiyor. 

Diyarbakır - Elazığ karayolunda kaza: 3 karayolu personeli hayatını kaybetti!

Diyarbakır Elazığ karayolu 16. kilometresinde yolda çalışma yapan karayolları personeli seyir halindeki ticari bir aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 karayolu personeli hayatını kaybederken, 1 personel ise yaralandı.

Kazada, işçilerden Mehmet Turan, Murat Fidan ve Ahmet Ökişi hayatını kaybetti, Şahin Güner ağır yaralandı. Yaralanan Güner, ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Feci kazanın ardında Türkiye genelinde karayolları işçileri tek yürek oldu. Uzun zamandır çalışma şartlarının iyileştirilmesini ve kadroya geçmeyi isteyen karayolları işçileri yetkililere seslenerek bir düzenleme istedi.