Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler son sekiz maçtır yenilmedi. Altay Bayındır sakatlığı nedeniyle kaleden uzak kalmıştı ancak Altay'ın dönüşü ile Fenerbahçe son 8 maçta 22 puan topladı. 

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal yönetiminde güzel bir çıkış yakalarken, elde edilen sonuçlarda kaleci Altay Bayındır da ön plana çıkan isimler arasında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerin 30 Ekim'de Konyaspor ile mücadelesi esnasında omzundan sakatlık yaşayan ve yaklaşık 3 ay boyunca sahalardan uzak kalan Altay'ın geri dönüşü muhteşem oldu. 

Altay'ın formasına kavuştuğu andan itibaren başarılı bir çıkışa imza atan Fenerbahçe, 12 Şubat'tan bu yana Süper Lig'de yenilgi yüzü görmedi. 

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, buradayım Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Yüreğin yetiyorsa gel, buradayım

Altay Bayındır'ın kaleci olarak çıktığı son 8 lig maçıda  puanı 22' e çıkarak ligde ikinci sıraya kadar yükseldi. Şampiyonlar Ligi yolunda emin adımlar atana Sarı-lacivertliler 18 lig maçındsa toplam 41 puan toplayıp maç başına 2.27 puan topladı.