Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmada Galatasaraylı bir ismin 'Fener Ol' kampanyasına 500 bin TL destek verdiğini söyledi.

Ali Koç yaptığı konuşmada "İsmini vermeyeceğim, burada açık açık anlatmayacağım ama bir Galatasaraylı, Fener Ol kampanyamıza 500 bin TL bağış yaptı" şeklinde konuştu. 

"KAMPANYAYI 2018'DEN BU YANA ANLATIYORUM"

Aziz Yıldırım'ın Mourinho sözleri dünya basınında gündemde Aziz Yıldırım'ın Mourinho sözleri dünya basınında gündemde

Ekonomik özgürlüğün kazanılması için aday olduğunu belirten Ali Koç, "Ben neden aday oldum? Benim en önemli sebebim; ekonomik özgürlüğümüzün tehlike altında olması ve bu ekonomimin sürdürülebilir olmamasıdır. Gittiğim her yerde bunları söyledim ve yapacaklarımızı anlattım. Fener Ol kampanyasını yapacağımızı 2018'den bu yana da söylüyorum, bu kampanya etraflıca düşünülmüş bir yol haritasının sadece bir parçasıdır" dedi.

"GÖREVE GELDİĞİMDEN BERİ GERÇEKLERİ ANLATTIM"

Bazılarının kendilerini 'enkaz' edebiyatı yapmakla suçladığını söyleyen Koç, "Ben göreve geldiğimden bu yana gerçekleri anlattım, finansal krizi en şeffaf haliyle anlattım. Bunları anlatırken "kol kırılır, yen içinde kalır" anlayışıyla yapmaya çalıştım ancak bazı kesimler, kulübün içerisinde bulunduğu finansal durumu tam olarak doğru okuyamıyor. Keşke seçimler üç ay sonra ya da 6 ay sonra olsaydı da camianın ne durumda olduğunu daha iyi anlasaydınız, seçim tam zamanında olmuş" ifadelerinde bulundu. 

Editör: TE Bilişim