Yapacağı transferlerle beraber önümüzdeki sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe, bir süredir kaleye Dominik Livakovic'i transfer etmek istiyordu. Dinamo Zagreb sarı-lacivertlileri geri çevirirken, Hırvat ekibine yapılan teklif yükseltildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal'ın verdiği rapor öncülüğünce transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler transfer sezonunda şimdiye kadar Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna kattı. Alexander Djiku, Umut Nayir ve Sebastian Symanski'nin açıklanması da an meselesi.

Fenerbahçe'nin gündeminde kaleci transferi de yer alıyor. Avrupa'dan teklifler alan Altay Bayındır'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık kaleye transfer takviyesi yapılması planlanıyor. 

Listedeki adaylardan Dominik Livakovic'in ismi uzun zamandır gündemden düşmüyor. Söylentilere göre sarı-lacivertliler, Hırvat eldiven için kulübü Dinamo Zagreb'e yeni bir teklifte bulundu.

TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe’de varsa yoksa Livakovic! İşte yapılan yeni teklif

 fotomac.com.tr editörü Arda Akdeniz'in Hırvat basınından derlediği habere göre; Fenerbahçe, Livakovic için yapılan pazarlıkta 8 milyon Euro'ya kadar çıktı.  Ancak Dinomo Zagreb'in bu teklifi reddettiği belirtildi. Dinamo Zagreb, 28 yaşındaki Hırvat file bekçisinin serbest kalma bedeli olan 10 milyon Euro'da ısrar ediyor. Livakovic, 2016'dan bu yana Dinamo Zagreb'in kalesini koruyor. Kulübüyle 7 yılda 283 maçta forma şansı buldu. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı hamlesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı hamlesi

Geçen sezon forma giydiği 49 maçta kalesini 13 kez gole kapattı. Livakovic'in sözleşmesi 2024'te sona eriyor. Livakovic, ayrıca 45 kez Hırvatistan Milli Takımı'nın kalesini korudu.