Takımların yeni kadro kurma heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Trasnfer sürecinde her gün yeni bir sürprizle karşılıyor. 

Trabzonspor, Karagümrük'ü 4 golle geçti! Finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu Trabzonspor, Karagümrük'ü 4 golle geçti! Finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu

Bu defa transfer haberi Fenerbahçe'den geldi. Fenerbahçe, bir süredir adından bahsedilen ve Nice'inin de ilgilendiği Alassane Plea ile anlaştı. 

Yıldız oyuncunun Fenerbahçe'den bonuslarla birlikte 2,5 milyon euro maaş alacağı konuşuluyor. Kontrat süresi ise 3 yıl olarak belirlendi.

Bunun üzerine yıdız golcünün bonservisi de merak edilen konular arasında. Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde Alman takım Borussia Mönchengladbach ile pazarlık masasına oturacak. Alman ekip oyuncu için 5 milyon euro bonservis talep ediyor.

Alassane Plea Kimdir?

Alassane Plea, 10 Mart 1993 yılında Fransa'nın Lille şehrinde dünyaya gelmiştir. Mali uyruklu olan Plea'nın 181 cm boyu bulunmaktadır. Sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılında bitecek olan Plea, Borussia Mönchengladbach forması giymektedir. Profesyonel futbol kariyerine Lyon'da başkayan Plea sırasıyla Auxxere, Nice, Lyon ve Borussia Mönchengladbach'ta devam etmiştir. Plea, 305 maçta 95 gol 52 asist üretmiştir