Süper Lig heyecanı devam ederken Fenerbahçe de transfer çalışmalarına başladı. Ara transfer döneminde hareketlilik yaşayan Sarı-lacivertli takımda yeni forvet de belli oldu. 

Önemli oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe'de bazı isimlere veda edildi. Teknik direktör İsmail Kartal, sportif direktör Mario Branco ile mevcut isimlerin son durumuna ilişkin toplantı yaptıktan sonra bazı kararlar aldı. 

SERDAR DURSUN YENİ FORVET 

Umut Nayir'in ayrılığı sonrası 3. golcü için arayışlar devam etti. Forvet için en uygun aday ise Karamgümrük'e transfer olan milli futbolcu Serdar Dursun oldu. Kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve olumlu sonuçlanmasının beklendiği öğrenildi. Serdar Dursun için Fenerbahçe yolu göründü. 

Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun sezonu değerlendirdi

FENERBAHÇE'DE YÜKSEK DİVAN KURULU TOPLANTISI 

Bugün ise Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı.

Bülent Uygun'dan Galatasaray maçı öncesi şok sözler! ''Feriştahı gelse...'' Bülent Uygun'dan Galatasaray maçı öncesi şok sözler! ''Feriştahı gelse...''

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantının başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitler için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, gündemi okuyarak üyelerin oylarına sundu.

Vefat eden üyeler ile yeni üyelerin isimleri okunduktan sonra toplantı başladı.