İsmail Kartal yönetiminde şampiyonluk hasretine son vermek için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de transfer harekatı sürüyor. Son olarak kadrosuna Umut Nayir'i dahil eden sarı lacivertlilerde sürpriz bir ayrılık gerçekleşebilir. İşte Ferdi Kadıoğlu için yapılan teklif...

Yurt dışı çalışmalarını Rusya'da sürdüren sarı lacivertliler hazırlık maçlarını sürdürüyor. Fenerbahçe, hazırlık turnuvasının ilk maçında Zenit'e penaltı atışlarıyla mağlup olurken ikinci karşılaşmada Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek. Yaz transfer dönemine hızlı başlayan Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.

 Sarı lacivertliler ilk olarak Kent ve Dzeko transferini gerçekleştirdi. Son olarak kadrosunu Umut Nayir ile güçlendiren Fenerbahçe'de sürpriz ayrılıklar gerçekleşebilir.Arda Güler'i Real Madrid'e satan Fenerbahçe'de bir yıldız oyuncuya daha talipli çıktı. 

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur: 'Arda Güler'ken biz niye kederliyiz? Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur: 'Arda Güler'ken biz niye kederliyiz?

İtalyan ekipleri taraftarın gözdesi Ferdi Kadıoğlu'nun peşini bırakmıyor. İtalyan devinin Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu için 20 milyon euroyu gözden çıkaracağı aktarıldı.

Dünya devleri Ferdi Kadıoğlu'na talip oldu!

İtalyan basını, Napoli'nin de peşinde olduğu futbolcu için Inter'in gözünü kararttığını yazdı. Genç sol bek oyuncusu her ne kadar Fenerbahçe'de kalmak istediğini söylese dahi İnter'in teklifi kafasını karıştırdı. Öte yandan Ferdi ile Newcastle United'da ilgileniyor. Temmuz 2018'de 1.4 milyon euro Nijmegen'den transfer edilen Ferdi, Vitor Pereira döneminde sıçrama yaptı. Mevcut piyasa değeri 17 Milyon Euro bandında olan milli oyuncu, Fenerbahçe'de forma giydiği 148 resmi karşılaşmada 14 gol, 17 asistle oynadı.