Transfer sezonlarında birçok yarışa giren Fenerbahçe ve Galatasaray bu sefer Leonardo Bonucci için rekabet ediyorlar. Şartları zorlayan 2 Türk devi, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Bonucci transfer kararını verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti 114 yaşında - Son Dakika Haberleri

Galatasaray geçtiğimiz sezonu liderlik koltuğunda tamamlayarak şampiyonluğa ulaşırken Fenerbahçe ise sarı- kırmızılı ekibin hemen arkasında 2. olarak 22-23 sezonunu kapadı.  

Bu sezon oldukça hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren Fenerbahçe şu ana kadar Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Alexander Djiku, Dusan Tadic ve Edin Dzeko'yu kadrosuna kattı. 

Galatasaray'ın rakibi Sturm Graz

Diğer yandan Galatasaray şimdiden Angelino, Kaan Ayhan, Halil Dervişoğlu gibi takviyeler yaparak kadrosunu güçlendirdi. İcardi'nin ise birkaç gün sonra sarı-kırmızılılara katılması bekleniliyor. 

FENERBAHÇE HIZ KESMİYOR

Kuşkusuz transfer döneminin en başarılı takımlarından biri olan Fenerbahçe son olarak yaptığı Dusan Tadic transferi ile Beşiktaş'a büyük darbe vurdu ve aynı zamanda Galatasaray'a karşı büyük bir koz elde etmiş oldu. 

İKİ DEV TAKIMIN HEDEFİ BONUCCİ

Transfer arayışına giren Fenerbahçe ve Galatasaray aynı futbolcuyu kafaya taktı. 

100 yılı aşkın süren rekabet bu sefer Bonucci transferine sıçradı. İki takımın yıldız futbolcuya ilgisi büyük. 

Deneyimli yıldız stoper ise kararını verdi. 

İŞTE O KARAR

Bonucci gelen tüm teklifleri değerlendirdiğini, kendine sunulan rakamların ise oldukça yüksek ve beklentisini karşıladığını belirten İtalyan stoper kararını verecek.

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın kamp kadrosu belli oldu A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın kamp kadrosu belli oldu

Ancak Bonucci önceliğinin kariyerine İtalya'da devam etmek olduğunu belirtti. Tatmin edici bir teklifle karşılaşmazsa Türkiye'nin yolunu tutacak gibi duruyor. Tecrübeli stoper İtalyan ekibi Lazio'dan teklif bekliyor. Ancak şu an için Lazio'dan net bir adım yok.