Galatasaray, yelken şubesi için sponsorluk anlaşmasına imza attı. Törende konuşan başkan Özbek, "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Galatasaray için çok önem verdiğimiz bir dönem. Çünkü Galatasaray'ın isminin anıldığı her yerde zirvede olmaktan bahsederiz" dedi.

Antalyaspor taraftarından Sergen Yalçın'a şok tepki Antalyaspor taraftarından Sergen Yalçın'a şok tepki

TRANSFER AÇIKLAMASI

"Gomis'in performansını yorumlamaya ihtiyaç var mı?" diyen Özbek, "Galatasaray'a büyük katkı vermiştir. Gomis, Galatasaray Spor Kulübü'ne çok yakışan ve her şeyini veren bir sporcu. Dolayısıyla, kişiliğinin yanında performansıyla da Galatasaray'a büyük hizmet vermiştir. Sezon sonunda da hakkındaki değerlendirmemizi yaparız" dedi.

Transfer konusunda ise Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Ara transfer dönemi çok dikkat edilmesi gereken bir dönem. Bazı eksiklerimiz var. Teknik kadro ve hocamızın vereceği raporlarla yönetim kurulunun bu işin finansmanı açısından, hem güncel, hem de ileriye dönük finansmanını yaparak ihtiyaç duyulan noktalara transfer yapacağız. Biz ve teknik kadromuz da çalışıyoruz. Detayları vermek istemiyorum. Ciddi bir transfer çalışması içerisindeyiz. Sadece performans değil, kulübün finansmanını da düşünerek bu eksiklerimizi gidereceğiz" açıklamasını yaptı.