Geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir performansa imza atan Lucas Torreira, İtalyan ekibi Lazio'dan gelen teklife yeşil ışık yaktı işte haberin detayları...

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan sarı-kırmızılı ekibin en gözde isimlerinden biri olan Lucas Torreira kariyerine İtalya'da devam edecek gibi gözüküyor. 

Hamit Altıntop'un açıklamalarına tepkiler büyüyor: Hemen görevine son verin Hamit Altıntop'un açıklamalarına tepkiler büyüyor: Hemen görevine son verin

TORREİRA'YA BÜYÜK İLGİ

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın en önemli isimlerinden biri de hiç kuşkusuz ki Uruguaylı orta alan oyuncusu Lucas Torreira olmuştu. Yıldız oyuncu sezon başında 6 milyon Euro bedelle sarı - kırmızılılara transfer olurken gösterdiği performansla yeniden Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

PAYLAŞIMI TRANSFER İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİ

Adı uzun süredir Lazio ile anılan yıldız futbolcu Lucas Torreira, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile akılları karıştırdı. 26 yaşındaki oyuncu dün gece havaalanından İtalya'ya gittiğine dair fotoğraf paylaştı.

Bu paylaşımın ardından Uruguaylı yıldızın Lazio için İtalya'ya uçtuğu iddiaları gündeme geldi. Bir başka iddiaya göre ise Torreira, Portekiz'den İstanbul'a İtalya üzerinden geldiği için böyler bir paylaşım yaptı.

Galatasarayın yıldızı, Fransızların teklifine evet dedi Harekete geçtiler

SARRİ İLE ÇALIŞMAK İSTİYOR

İtalyan basınından Alredo Pedulla'nın haberine göre; Lazio, Galatasaray ile bir süredir görüşme sürdüyor ve Torreira; Sarri'yle çalışmayı çok istiyor.

Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur ise Transfer için ilk baskı yapan isim olarak görev alıyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması ile 34 maça çıkan Uruguaylı yıldız, 1 asistlik katkı sağladı. Ayrıca Transfermarkt verilerine göre Lucas Torreira'nın 15 milyon Euro'luk aktif piyasa değeri bulunuyor.

İTALYANLAR AÇIKLADI

İtalyan gazetesi Il Tiempo, Galatasaray ile Lazio arasındaki görüşmelerin detaylarını açıkladı.

Gazetede yer alan habere göre; sarı - kırmızılılar, Lazio'nun 15 milyon Euro değerindeki bonservis teklifini reddederek görüşmeleri sonlandırdı. İtalyan kulübüne Torreira'nın satılmayacağı ifade edildi. Ancak Lazio tarafı hala vazgeçmiş değil Torreira durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacak.