Galatasaray'ın geçen sezon başında Benfica'dan kiraladığı ancak devre arasında sarı-kırmızılı takımdan ayrılan Haris Seferovic önemli açıklamalarda bulundu.

"Ayrıldığım zaman hiçbir sorun yaşamadım"

Galatasaray sonrası Celta Vigo forması giyen ve şu anda Al-Wasl'da oynayan İsviçreli futbolcu, ilk olarak kariyeriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Benfica ile 1-2 yıl daha devam edebilirdim. Ayrıldığım zaman hiçbir sorun yaşamadım. Konuştuk. Her şey yolundaydı." sözlerini sarf etti.

"Jorge Jesus çok iyi bir antrenör"

Benfica'da birlikte çalıştığı Jorge Jesus için de görüşlerini aktaran 32 yaşındaki futbolcu, "Jorge Jesus çok iyi bir antrenör, futbol hakkında çok şey biliyor. Futbolun taktiksel olarak nasıl işlediğini ondan öğrendim. Tüm oyuncular nerede olmaları gerektiğini biliyorlar, kazanmak ve gol atmak için oynuyorlardı." dedi.

Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı

"İkinci yılında şansı yaver gitmedi"

Benfica'da görev yaptığı bir başka teknik direktör Bruno Lage ile ilgili de konuşan Seferovic, "Bruno Lage de benim için özel bir antrenör çünkü gol atamadığım zamanlarda bile bana hep güven verdi çünkü kalitemi biliyordu. Takımın oyun şekli sevdiğim bir sistemdi ve benim için çok iyi bir antrenördü. İkinci yılında şansı yaver gitmedi ama oynadığımız oyunu ve takıma verdiği güveni hatırlıyorum. FC Porto'nun yedi puan gerisindeydi ve maçın sonunda onunla birlikte kutlama yapıyorduk" yorumunda bulundu.

Haris Seferovic'in Galatasaray performansı

Galatasaray formasını geçen sezonun ilk yarısında giyen Haris Seferovic, sarı-kırmızılı forma altında 13 maçta 2 kez gol sevinci yaşadı.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe performansı

2022/23 sezonu başında Fenerbahçe'ye imza atan Jorge Jesus, sezon sonuna kadar 52 maça çıktı. 2.21 puan ortalaması yakalayan teknik direktör, 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı.