Enerji İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, vatandaşların sorunlarını dile getirmeye devam ediyor. Süresiz nafaka mağduru vatandaşların taleplerini bildiğini belirten Başkan Altunsoy, mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli düzenlemenin bir an önce yapılması gerektiğini ifade etti. 

Konuyla uzun süredir takip ettiğini belirten Altunsoy, süresiz nafaka mağduriyetinin bir hak ihlali olduğunu belirtti.

Meclis kapanamdan süresiz nafaka mağduriyeti konusunda adım atılmasını isteyen Mahmud Altunsoy, evlilik süresi ne kadar olursa olsun 1 gün, 10 gün, 5 ay eşinden ayrılan erkekler, eski eşine bir ömür boyu geliri düzeyinde nafaka ödemek mecburiyetinde kalıyor. Süresiz nafaka uygulaması adil değildir diyen Altunsoy, süresiz nafakanın yapılacak bir düzenlemeyle kaldırdılması gerektiğini söyledi.

Sağlığı tehdit ediyor! Binlerce litre sahte zeytinyağı ele geçirildi Sağlığı tehdit ediyor! Binlerce litre sahte zeytinyağı ele geçirildi

Süresiz nafaka sürecinin çok ağır olduğunu aktaran Enerji İş Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, süresiz nafaka uygulamasının yuvaları yıktığını da belirtti.

Süresiz nafaka uygulamasının aynı zamanda sosyal sorunlara neden olduğunun altını çizen Altunsoy, Meclis kapanmadan alınacak hızlı bir kararla bu sorunun çözülmesi gerektiğini, ülkemiz ve toplumumuz için doğru bir adım olacağını söyledi.