28 yaşındaki Hadid ve arkadaşı, Leah McCarthy, tatile gittiği Karayipler bölgesinin batısında bulunan Cayman adalarında tutuklandı. Modelin havaalanında bavulunda uyuşturucu madde bulunması nedeniyle tutuklandığı ortaya çıktı.

"Onun sicili temiz kaldı"

10 Temmuz'da gerçekleşen tutuklanma olayı sonrası cezaevine konulan Hadid ve arkadaşının bin dolar kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi. Tutuklanma haberi yayılırken, Gigi Hadid'in sözcüsü konuyla ilgili,  "Gigi, New York'ta yasal olarak kullanılan tıbbi lisanslı bir uyuşturucu maddeyle seyahat ediyordu. Bu madde, aynı zamanda Büyük Cayman'de de 2017'den beri yasal. Dolayısıyla onun sicili temiz kaldı ve adadaki zamanının tadını çıkarıyor" dedi.

Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

"SONU İYİ BİTEN TÜM ŞEYLER İYİDİR"

Ünlü modelde arkadaşıyla çıktığı tatil anlarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşırken, "Sonu iyi biten tüm şeyler iyidir" notunu düştü.