Goldman Sachs'ın, bankanın Küresel Piyasalar genel müdürü Bernhard Rzymelka tarafından dağıtılan bir araştırma notunda, eterin ( ETH ) fiyatının yıl sonuna kadar 8.000 dolara ulaşabileceğini açıkladığı bildiriliyor . Not, Zerohedge'e göre kripto para birimlerinin 2019'dan bu yana enflasyon kırılmalarına uygun olarak işlem gördüğünü detaylandırıyor.

Bloomberg Galaxy Kripto Endeksini (kırmızı) bir log ekseninde ve 2 yıllık ileriye dönük 2 yıllık enflasyon takasını (mavi) gösteren bir grafiğe atıfta bulunan Goldman'ın analistleri, “yerel zeminin ethereum için destekleyici göründüğünü” belirtti.

Goldman Sachs, Ethereum'un Bu Yıl 8.000 Doları Vurabileceğini Tahmin Ediyor

Analistler şunları ekledi: “Enflasyon piyasalarını özellikle yakından takip etti ve muhtemelen döngüsel doğayı 'ağ tabanlı' varlık olarak yansıtıyor. Enfasyondaki en son artış, son dönemlerin önde gelen ilişkisinin devam etmesi durumunda (gri daireler) yukarı yönlü risk olduğunu gösteriyor.” Ayrıca şunlara dikkat çektiler.

Goldman notu ayrıca şöyle açıklıyor: “Piyasa, daralan bir kama ile tüm zamanların en yüksek seviyesine baskı yapmaya başladı: Ya bir tükenme ve zirve işareti… ​​ya da daha yüksek bir kırılma üzerine hızlanan bir rallinin başlangıç ​​noktası.” Analist ayrıca, “RSI henüz geçmiş piyasa yükseklerinde görülen aşırı alım seviyelerine ulaşmadı” dedi.

Goldman Sachs, Ethereum'un Bu Yıl 8.000 Doları Vurabileceğini Tahmin Ediyor

Yayın, ileriye dönük enflasyonla tarihsel korelasyon devam ederse, önümüzdeki iki ay içinde ethereum fiyatının 8.000 dolara kadar yükselebileceğini bildirdi.

Temmuz ayında yapılan analistlere göre, etherin “yerel dijital para birimi olduğu platform olan Ethereum, akıllı sözleşme uygulamaları için en popüler geliştirme platformu olduğu için en yüksek gerçek kullanım potansiyeline sahip kripto para birimine benzediğini” söyledi .

Küresel doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 7 geriledi Küresel doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 7 geriledi

Goldman Sachs'ın öngörüsü hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.