Tüm Türkiye yaşanan depremle birlikte seferberlik başlattı. Kadın,erkek,genç,yaşlı,cocuk deprem kampanyalarına katkıda bulundu.

Çocuklar ebeveynleriyle birlikte deprem bölgesine giderek paralarını, oyuncaklarını, eşyalarını, depremde yaralanan çocuklar ile paylaştı.

minik kalplerden gelen yardımlar ve kolilerin içine bıraktıkları notlar görenleri hüzne boğdu.

bir minikten gelen not :”Bu montumu çok seviyorum ama senin olsun,seni ısıtsın“. Kırklarelinde yapılan yardımlarda ailelerinde destek veren çocuklar yürek burkan mesajlar yazdı.

Starbucks'ı boykotlar vurdu! Hisseleri çakıldı! Starbucks'ı boykotlar vurdu! Hisseleri çakıldı!

Kırklareli'nde yaşayan kerem depremzedelere en sevdiği montunu göndererek yardımda bulundu.

Kerem yazdığı notda "Merhaba arkadaşım, ben Kerem. Bu montumu çok seviyorum ama senin olsun, seni ısıtsın. Ben 6,5 yaşındayım. Kırklareli." cümlelerini kullandı.

7 yaşındaki Deniz Ata Çakır ise yazdığı mesajda "Sevgili kardeşlerim, büyük acılar yaşadığınızı biliyoruz. Bu kötü günler de geride kalacak. Sizler için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Çok güzel ve çok mutlu günlerde görüşmek dileğiyle. Allah'a emanet olun." ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Tekirdağ'da da depremzedelere oyuncaklarını gönderen 7 yaşındaki Eymen, not kağıdında, "Benim oyuncaklarım sizi mutlu etsin." cümlelerine yer verdi.

6 yaşındaki Defne oyuncaklarıyla beraber gönderdiği notda, "Bu oyuncaklarımı size yolluyorum. Orada deprem olduğu için çok üzülüyorum. Her akşam sizlere dua ediyorum. Geçmiş olsun." cümlelerini kullandı.