Tekirdağ Staj ve Çıraklık Mağdurlarından Özgür Özel'e teşekkür! Tekirdağ Staj ve Çıraklık Mağdurlarından Özgür Özel'e teşekkür!

Emekli maaşlarının düşüklüğü nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan birçok vatandaş yetkililere seslenerek emekli maaşlarının artırılmasını talep ediyor. Emekliler, ekonomik adaletin sağlanması, insanca yaşam standartlarına ulaşılması ve maaşlarının yükseltilmesi için iktidardan çözüm bekliyor.

EYT Federasyonu eski Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, işçi, emekçi ve emeklinin hakkı için yetkililere seslendi.

Özüpak, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Bakanın, Staj ve Çıraklık mağdurları, Kademeli Emeklilik talep edenlere yaptığı açıklama YILDIRMASIN. 5000 ve 3600 kısmi, Bağ-Kur lular, Atanamayan öğretmenler, Kamu işçileri, 3600 ek gösterge, sefalet maaşlarına mahkum edilen emekli........ ve adını sayamadığım mağduriyetlerle mücadele eden İŞÇİ, EMEKÇİ VE EMEKLİ; HAK VERİLMİYOR ALINIYOR. Bunu sadece Türkiye değil , dünyaya gösterdi Eyt birliği. Demem o ki ; hak sahipleri olarak yılmak yok, pes etmek yok. Sonuca ulaştıracak; Varız, biriz, birlikteyiz ve buradayız demekten vazgeçmeyenlerindir. Sevgi, saygılarımla.''