Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisi yeni sezona tam gaz başladı. Önemli isimlerin diziden ayrılmasıyla üzülen dizinin hayranları yeni sezonda heyecanın hiç eksik olmamasıyla gözünü ekrandan ayıramadı. 

Her cumartesi akşamı ekranlara gelen ve başrollerinde Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncuları arasında Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan ve Eser Eyüboğlu gibi ünlü isimler bulunuyor. 

Gönül Dağı'nın geçtiğimiz hafta yayınlanan 117.bölümünde amca oğulları, Muammer'in ölmeden önce vermiş olduğu bir sözü yerine getirmek için çabalar. Selami ile birlikte düğünü sorunsuz bir şekilde bitirmek isteyen Taner ve Ramazan neler yaşayacaktır? Veysel, babasının ölümü yüzünden abisi Kenan'ı suçlamaya devam eder. İkili arasında gerilim devam ederken Veysel ailesiyle evden ayrılır. Aile büyükleri kardeşleri barıştırmak için toplandığında Elif, Muammer'in vasiyetini getirir. Vasiyette ne yazmaktadır? Ciritçi, ikinci kez evladını kaybetmenin acısıyla mağaraya sığınır. 

'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor? 'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor?

Dizinin son bölümünde Veysel ve Kenan’ın babasını kaybetmesi, izleyicilere duygusal anlar yaşatırken 118.bölümün fragmanı yayınlandı. 

Gönül Dağı'nın yeni bölüm fragmanında Asuman, Ramazan'a hamile olduğunu müjdelerken Taner'in Selma Öğretmen'e yaptığı doğum günü sürprizi de ekranlara damga vuracak gibi. 

Emel Çokçalışkan'ın yazdığı, Yahya Samancı'nın yönettiği ve Ferhat Eşsiz'in yapımcısı olduğu Gönül Dağı yeni bölümleriyle her cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.