Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

Gönül Dağı'nın yeni bölümü gündeme damga vuracak!

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni bölümü gündeme damga vuracak!

Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisi yeni sezona tam gaz başladı. Önemli isimlerin diziden ayrılmasıyla üzülen dizinin hayranları yeni sezonda heyecanın hiç eksik olmamasıyla gözünü ekrandan ayıramadı. 

Her cumartesi akşamı ekranlara gelen ve başrollerinde Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncuları arasında Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan ve Eser Eyüboğlu gibi ünlü isimler bulunuyor. 

Gönül Dağı'nın yeni bölümü gündeme damga vuracak!

Gönül Dağı 112.bölüm fragmanında, Taner’e karşı hem sevgisi hem güveni sonsuz olan Selma’nın yaptığı konuşma gündeme damga vurdu. 

Selma, ‘İnanıyorum. Ve onun gözlerini görüyorum. O gözlerde yalan yok, ruhunu görüyorum onun orada kötülük yok. Bunca bedel ödenmiş sevgi de yalan olamaz. Hele onun kalbinde hiç olamaz’ deyip son noktayı koydu. Hakikatlerin geç de olsa farkına varan Taner’in ise, ‘İyi ki tanıdım seni. İyi ki hayatıma girdin öğretmen hanım’ sözleri seyircileri duygulandırdı. Henüz tam iyileşmeyen Veysel'in başına gelmeyen kalmayacak. Veysel'in kızı Yağmur, bir anda uyanacak ve yangınla karşı karşıya kalacak. Veysel kızını ve kendisini kurtarabilecek mi?