Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncuları arasında Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan ve Eser Eyüboğlu gibi ünlü isimler bulunuyor. Dizi, her Cumartesi günü yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte 110. bölüm hakkında detaylar...

Gönül Dağı'nda Taner'in Dilek'i arama macerası bitti

Gönül Dağı dizisinin son bölümünde, Taner'in Dilek'i arama macerası sona erdi. Ancak bu son, izleyicileri şoke eden bir trajediyle bitti. Dilek'in hayatını kaybettiği an, Taner ve seyirciler için unutulmaz bir acı oldu. Gönül Dağı 110. Bölümde ise, bu acının etkileri sürüyor.

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı! Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı!

TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin yeni fragmanında, dizinin sevilen karakterleri Divane ve Ciritçi Abdullah'ın başına gelenler merak uyandırıyor. Gönül Dağı dizisinde, her hafta yeni bir macera ve duygu yüklü bir hikaye izleyicileri bekliyor.

Kalburla Güneş Toplayan Adam diziden ayrılacak mı?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde, Selma Öğretmen'in babası 'Kalburla Güneş Toplayan Adam' kuyuya düşüyor. Bu olay, hem Selma hem de Gönül Dağı sakinleri için büyük bir şok oluyor. Acaba 'Kalburla Güneş Toplayan Adam' hayatta kalabilecek mi? Yoksa diziden ayrılacak mı?