6'lı masayla ilgili çıkan iddialar dikkatleri topladı. 6'lı masada kriz yaşanıyor. 6 muhalefet partisi liderinin bir araya gelerek kurduğu ittifak masasında sorunlar çözülemiyor.

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a karşı kullandığı sözler sonrasında masada çatlaklıklar başladı. Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal'ın iki lideri ziyareti sonrasında aralar açılmaya başladı.

Chp, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nin bir araya geldiği ittifaktan DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin ayrılacağı iddia ediliyor.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 

"Türk Milleti'nin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili beklentisinin 3 ölçüsü var; 20 yıllık AK Parti döneminde sorumluluğa ortak olmamış olmak, seçilebilirlik, seçim sonrası 20 yılda AK Parti tarafından 'devr-i sabık' muamelesine maruz kalan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kurucu bir ruhla yeniden tesis etme yetisi!"

Twitter'dan yaptığı bu paylaşımla eski AK Parti'li DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nu rahatsız etmişti.

Gültekin Uysal bu olaydan sonra iki lidere ziyaret düzenledi ancak ziyaretin pek sıcak geçmediği öne sürüldü.

Tokat sallandı: 3,4 büyüklüğünde deprem Tokat sallandı: 3,4 büyüklüğünde deprem

İki parti lideri ayrı çalışma yapıyor

Geçen haftalarda iki partinin yargı alanında ayrı çalışma yapması iddiaları destekliyor.