Gülşen uzun zamandır sahne kıyafetleri ve "Lolita" isimli şarkısının klibi ile gündemde olmaya devam ediyor. Her magazin programında yorumlara ve eleştirilere maruz kalan Gülşen, Söylemezsem Olmaz isimli programın sunucuları Arto Dalga, Seren Serengil ve Bircan Bali'yi mahkemeye şikayet etmişti.

Gülşen koruma kararı aldırdı

Bircan Bali, Gülşen için "Po.. yıldızı" gibi, Seren Serengil "Teşhirci" Arto Dalga ise 'Cinselliğiyle tutunmaya çalışıyor' ifadelerinde bulunmuştu. Yaptıkları yorumlarda, Gülşen'in çıkar evliliği yaptığı, seks işçisi, striptizci ve müstehcen dergilerin kapak yıldızı şeklinde ifadeler de vardı.

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi! Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi!

Gülşen hakkındaki bu yorumlar sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Gülşen, Aile Mahkemesine başvurarak şikâyet ettiği sunucuların kendisi hakkında yorum yapmaması için koruma kararı aldırdığını açıkladı.  Koruma kararı sonrası, üç sunucu için de soruşturma başlatıldı.