İngiltere'nin St Albans kentinde yaşanan bir olay sosyal medya platformu Reddit'e taşınmasının ardından gündem oldu.

Bir kadın, bir çiftin herkesin görebileceği bir yerde, bir mülkün önündeki yolun ortasında sabahın erken saatlerinde araçlarının içinde cinsel ilişkiye girdiğini açıklayarak Reddit'teki üyelere akıl danıştı.

ARAÇLARI DA BLOKE ETTİLER

İkilinin çırılçıplak soyunup hiçbir şeye aldırmadan cinsel ilişkiye girdiklerini, bunu yaparken de arabalarının camlarını açık bırakarak insanları hem görüntüye hem de yüksek sese maruz bıraktıklarını açıkladı. Ayrıca araçlarını park ettikleri yer itibariyle, başkalarının arabalarını kullanmalarını da bloke ettiklerini aktaran mülk sahibi buna dayanamadığını anlattı.

BİTMESİNİ İSTEDİ

Çiftin vücutlarının çok net gözüktüğünü aktaran talihsiz kadın, gidip camlarını tıklatmak ve iletişime geçmek istemediğini ancak sadece bu durumun bitmesini beklediğini ifade etti.

Gazze'ye gönderilen 1063 yardım tırından yalnızca 49'u ulaşabildi Gazze'ye gönderilen 1063 yardım tırından yalnızca 49'u ulaşabildi

Olay dayanılmaz hale gelince, eşinin ve bir komşunun gidip çiftle konuştuğunu söyleyen kadın, adamın oldukça öfkeli bir tepki verdiğini ancak kızdığı şeyin uyarılmak değil yaptıkları şeyin ayıp olduğunun söylenmesi olduğunu açıkladı. Daha sonra polise haber vermeye karar veren komşuları, polislerin kendilerine bir kamera kurmalarını önerdiğini söylediler.