Survivor All Star'da yarışan Aycan Yanaç'ın, günlerdir adada görünmemesi akıllarda 'yarışamadan çekildi mi' sorusunun oluşmasına neden oldu. 

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, Aycan Yanaç'a resti çekti!

Geçen sezon başarılı performansıyla göz dolduran ve seyircinin kalbini kazanan Aycan Yanaç, bu sezonda All Star'a katılarak şampiyonluğu hedeflemişti. Ancak adaya geldiği andan itibaren işler istediği gibi gitmedi. 30 Ocak Pazar ekrana gelen son bölümündeki ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, Aycan'ın yarışmadan ayrılma durumunun olduğunu duyurdu.

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, Aycan Yanaç'a resti çekti!

Aycan hakkında kararı kısa süre içinde açıklayacaklarını ifade eden Ilıcalı şunları söyledi:

"Aycan doktor kontrolüne alındı, herhangi bir sakatlığının olmadığı tespit edildi. Ancak Aycan konusunda çok iyimser değilim. Net bir şekilde söylememekle birlikte ayrılması söz konusu olabilir. Herkesin bu şartları kaldırabileceğinden emin değilim. Kesin olmamakla birlikte Survivor'a veda edebilir. Kendisi buna karar verecek. Hiç kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Kendisi 'bırakacağım' derse biz de onaylarız. Aycan'ın Survivor'ı bırakması söz konusu. Sakatlık olmadığı için süre çok uzun değil çok kısa süre içinde karar vermesini istedik. Belki yarın Aycan'la ilgili ayrılma kararını size bildirmek durumunda kalabilirim."

İlginizi çekebilir

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi kriz Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi kriz