Altın fiyatları Haberleri

altın fiyatları haberleri ve güncel altın fiyatları gelişmeleri, altın fiyatları ile ilgili tüm video, altın fiyatları fotoğrafları ve altın fiyatları haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Birkaç gün önce altın fiyatlarının rekor kırmasının ardından yatırımcılar altın fiyatlarında artış lup olmayacağını merak etmeye başladı.

Ekonomi

Bir süredir suskun olan altının gram fiyatı bu hafta pazartesiden itibaren sessizliğini bozarak rekor kırdı.

Ekonomi

haftalardır durgunluğunu koruyan altın fiyatları sessizliğini bozdu. Peki altın fiyatlarında son durum ne ?

Ekonomi

Bir süredir süren sessizliğini bozan altın fiyatları Kapalıçarşı'da tavan yaptı. Peki güncel altın fiyatları ne durumda?

Ekonomi

Bren Petrol'de gözlemlenen düşüş küresel piyasaların tamamını etkilerken, vatandaşlar Cumhuriyet altın fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki artış gözlemlenecek mi, işte son...

Ekonomi

Gram altın geçtiğimiz haftayı düşüşle tamamlamasının ardından, yatırımcılar Kapalıçarşı'da altın fiyatlarını merak etmeye başladı.

Ekonomi

Vatandaşların popüler yatırım araçlarından olan altın, bir süredir inişli çıkışlı fiyatları ile yatırımcıları endişelendirdi!

Ekonomi

Yeni yıla girmeye az bir süre kala altın fiyatlarında hareketlilik gözlemlenirken, yatırımcılar Gram altın kapalı çarşıda kaç TL'den satıldığını merak...

Ekonomi

Haftalardır suskunluğunu koruyan altın fiyatları sonunda sessizliğini bozdu. Peki Gram altın kaç TL'den işlem görüyor? Altın fiyatlarında son durum.

Ekonomi

Aylardır sakinliğini koruyan altın fiyatları bir kaç gün önce düşüş yaşanarak yatırımcıları şoke etmişti. Peki bugün itibari ile altın da...

Ekonomi

Altın fiyatları, dünya genelinde askeri çatışmalara yönelik endişeler, doların zayıflaması, FED kararıyla yükselişini sürdürdü.

İşçi Haberleri

Bir süredir altın fiyatlarında durgunluk yaşanmasının ardından vatandaşlar piyasalarda artışın olup olmadığını araştırmaya başladı.

Reklam Bloğu
//