Aydın Haberleri

aydın haberleri ve güncel aydın gelişmeleri, aydın ile ilgili tüm video, aydın fotoğrafları ve aydın haberleri İşçi Haber sitemizde


Aydın

Aydın'ın Köşk ilçesinde bir tır ve iki otomobilin çarpıştığı feci kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Genel

Aydın'da üniversite öğrencisi Zeren Ertaş'ın ölümüyle sonuçlanan yurt binasındaki asansör kazası hakkındaki davanın ilk duruşması görüldü.

Gündem

Aydın'ın Efeler ilçesinde, 6 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Gündem

6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonucu Elbistan'da evi ve işyeri yıkılan Ali Yabancı, depremde yaşamını yitirenler için ilçe genelinde lokma...

Gündem

Aydın'da Engin Şavk adında şahıs nişanlısının eski erkek arkadaşı tarafından vuruldu. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Gündem

Aydın'ın Söke ilçesinde kayıp olarak aranan Şerafettin Akalın'ın öldürülmesi olayı jandarma tarafından aydınlatıldı.

Gündem

Aydın'ın Buharkent ilçesinde iki aile arasında kavga çıktı. Olayda 11 kişi yaralanırken, 30 şüpheliden 17'si gözaltına alındı.

Gündem

Aydın'da haber alınamayan Mehmet Akkan'ın Denizli'de arkadaşı tarafından sopayla öldürülüp cesedinin toprağa gömüldüğünü cinayette dört kişi tutuklandı.

Gündem

Aydın'da üniversite öğrencisinin ölümüyle sonuçlanan yurt binasındaki asansör kazasına ilişkin bilirkişi raporunda firmanın asli kusurlu olduğu belirtildi.

Gündem

Aydın'ın Söke ilçesinde sağanak nedeniyle oluşan sele kapılan 2 kişi öldü, kaybolduğu bildirilen 2 kişi için arama çalışması başlatıldı.

Yaşam

Aydın’ın Efeler ilçesinde feci bir olay meydana geldi. 83 yaşındaki Kazım Eser isimli vatandaş, evinin balkonunda asılı halde bulundu.

Gündem

Aydın'daki bir KYK yurdunda asansörün kayması sonucu bir üniversite öğrencisinin hayatını kaybetmesinin ardından, bir facia daha yaşandı.

Reklam Bloğu
//