Bakanlık Haberleri

bakanlık haberleri ve güncel bakanlık gelişmeleri, bakanlık ile ilgili tüm video, bakanlık fotoğrafları ve bakanlık haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğinin 11.00-17.00 saatleri arasında askıya alınacağı bildirildi.

Gündem

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ticaret Bakanlığı Gümrük muhafaza ekiplerince geçen ay 72 operasyonda 445 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiği...

Ekonomi

Ekmek fiyatlarında olduğu gibi simit fiyatları belirlenirken de Ticaret Bakanlığı’nın görüşüne başvurulacak.

Bilim, teknoloji

Güney Kore Dışişleri Bakanlığı, ABD ile ortak yapay zeka (AI) çalışma grubu kurduklarını açıkladı.

Gündem

Ticaret Bakanlığı tarafından "Jasmine" oyuncak bebeklerine ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamaya göre oyuncak bebeklerin, mevzuatta belirtilen temel gerekleri sağlamadığı öğrenildi.

Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayı öncesi denetimleri sıklaştırdıklarını belirtti.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Tik Tok'ta 612 hesabın inceleme altında olduğunu ve müstehcen video paylaşan 13 kişinin tutuklandığını duyurdu.

İş-İlanı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman ve Zonguldak'ta yaşanan selden etkilenen vatandaşlar için hane başı 5 bin...

İş-İlanı

Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada Temizlik Görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları neler, hangi alanlara alım yapılacak?

İşçi Haberleri

Çeşitli nedenlerden dolayı ehliyetlerine el konulmuş milyonlarca vatandaş bakanlıktan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

Gündem

Yapılan zamların yetersiz olduğunu söylemesinin ardından, memurlara müjdeli haber duyuruldu. Yüzde kaç zam yapıalcak?

Reklam Bloğu
//