Bakırköy Haberleri

bakırköy haberleri ve güncel bakırköy gelişmeleri, bakırköy ile ilgili tüm video, bakırköy fotoğrafları ve bakırköy haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Bakırköy Adliyesi önünde polise saldıran 4 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüpheliler sevk edildikleri hakimlikçe "görevi yaptırmamak için direnme" ve "görevli memura...

Gündem

Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı açılış töreninde konuştu.

Gündem

CHP'den belediye meclis üyesi listesinde gösterilmeyen kişi Bakırköy'de "hak, hukuk, adalet" yazılı pankartlarla oturma eylemi başlattı.

Gündem

İstanbul Bakırköy'de kira artışı nedeniyle tartıştığı kiracısını darp ve tehdit ettiği gerekçesiyle yargılanan ev sahibine hapis cezası verildi.

EĞİTİM

Bakırköy Özyazıcı Özel Eğitim Meslek Lisesi 1889'dan beri farklı isim ve yerlerde eğitime devam ederken işitme engelli öğrencileri topluma kazandırıyor.

Gündem

İstanbul'da artan yağışların ardından birçok şehirde sel felaketi yaşandı. Çok fazla sayıda ölü ve yaralı var.

Yaşam

İstanbul Bakırköy'de pitbull cinsi köpeğin saldırısında bacağından yaralanan kişi hastanede tedavi altına alındı. Köpeğin sahibi olan 2 kişi ise gözaltına...

Gündem

Bakırköy Osmaniye'de kontrollü yıkım sırasında bir bina çöktü. Yıkılan binanın altında kalan işçi, çalışmalar sonucunda kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yaşam

Sosyal paylaşım sitesindeki bir hesaptan Bakırköy'de bomba patlatılacağı paylaşımında bulunulması hakkında yürütülen soruşturmada bir şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Bakırköy'de aracına çarptığı hakimi, yaşanan arbede sırasında darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Gündem

Küçükçekmece Sefaköy Metrobüs Durağı'nda bir yolcu, durağa yanaşan metrobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu
//