Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentinde 1 çocuğu öldürdüğü, biri ağır 2 Filistinliyi yaraladığı bildirildi.

Dünya

Avrupa-Akdeniz İnsani Hakları İzleme Örgütü, İsrail'in saldırıları altındaki Filistinlilerin son 6 ayda yaşadıklarını "soykırımın parçası" olarak niteledi.

Dünya

İsrail'in saldırıları sonucu 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'nde en az 5 bin 826 öğrenci hayatını kaybetti.

Dünya

Ben-Gvir, Filistinli bir çocuğun üzerindeki kıyafeti çıkarttırıp sonra da çocuğa tokat atan İsrail askeri hakkında soruşturma açma kararını eleştirdi.

Gündem

Artan çocuğa cinsel istismar olaylarının üzerine 81 ilin barosu ortak bir açıklama yaptı.

Dünya

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana devam ettirdiği saldırılarda 14 bin Filistinli çocuk hayatını kaybetti.

Gündem

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde bir çocuk, arazide bulup eve getirdiği cismi kurcalarken meydana gelen patlamada hayatını kaybetti, annesi ağır yaralandı.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail saldırılarında Gazze'de öldürüldüğü bildirilen çocuk sayısının son 4 yılda dünya genelinde yaşanan savaşlarda öldürülen çocukların sayısının...

Çorum

Çorum'da 2 kız çocuğunu taciz ettiği tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Ankara

Ankara'da babası tarafından silahla rehin alınan 7 yaşındaki çocuk, düzenlenen operasyonla 12 saatin sonunda kurtarıldı.

Dünya

Gazze Şeridi'nin kuzeyinde onlarca Filistinli çocuk, İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana devam eden saldırıları sebebiyle yaşanan gıda kıtlığını protesto...

Gündem

Çorum'un Sungurlu ilçesinde oyun oynarken tüfekle yaralanan 9 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti.

Reklam Bloğu
//