Deaş Haberleri

deaş haberleri ve güncel deaş gelişmeleri, deaş ile ilgili tüm video, deaş fotoğrafları ve deaş haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Bakan Yerlikaya, DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-21” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandığını açıkladı.

Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, terör örgütü DEAŞ'ın "hala gerçek bir tehdit" olduğunu söyledi.

Dünya

Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri, Moskova'daki "Crocus City Hall" adlı konser salonuna düzenlenen terör saldırısının arkasında Ukrayna olduğunu iddia etti.

Dünya

Rusya'da 139 kişinin öldüğü kanlı saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi tutuklanırken, sorguda çekilen işkence görüntüleri sonrası DEAŞ'tan yeni bir açıklama geldi.

Gündem

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bozdoğan-15 operasyonlarıyla 25 DEAŞ zanlısının yakalandığını duyurdu.

İstanbul

İstanbul'da, terör örgütü DEAŞ'e yönelik düzenlenen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz başta olmak üzere, dost ülkelerden en azından DEAŞ bahanesiyle bölücü terör örgütüne verilen desteği keserek Türkiye ile...

Çorum

Çorum'da 2'si kırmızı bültenle aranan 3 terör örgütü DEAŞ üyesi yakalandı.

Gündem

Zanlıların, eylem hazırlığı ve arayışı içerisinde oldukları, çatışma bölgelerine eleman temin ettikleri, örgüte maddi yardım sağladıkları ve illegal mescit ve...

Gündem

Diyarbakır'da terör örgütü DEAŞ propagandası yaptıkları sebebiyle 3 şüpheli yakalandı.

Balıkesir

Balıkesir'de, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda, 4 yabancı uyruklu gözaltına alındı.

Gündem

17 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-7” operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı.

Reklam Bloğu
//