DERBİ Haberleri

DERBİ haberleri ve güncel DERBİ gelişmeleri, DERBİ ile ilgili tüm video, DERBİ fotoğrafları ve DERBİ haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

Spor

Olaylı geçen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından sarı-lacivertli takımdan 2 futbolcu ifade vermek için çağırıldı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduğu derbinin temsilci raporları ortaya çıktı.

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi sonrası yaşanan olaylar hakkında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Spor

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği mücadelede sahaya yabancı madde atan 35 taraftar hakkında yasal işlem başladı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanan derbi sonrasında yaşanan gerilim sosyal medyaya da taşındı. Mert Hakan, Kerem'e cevap verdi.

Spor

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi sonrasında yaşanan olaylardan dolayı Ali Koç'a tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında ilk defa Fenerbahçe derbisinden mağlup ayrıldı.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettikleri derbiden sonra açıklamalarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray derbisi sonrasında Samandıra'da basın toplantısı düzenledi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 açıklandı.

Spor

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbide sarı-lacivertli futbolcular sahaya çıktı, ortam gerildi.

Reklam Bloğu
//