Elbistan Haberleri

Elbistan haberleri ve güncel Elbistan gelişmeleri, Elbistan ile ilgili tüm video, Elbistan fotoğrafları ve Elbistan haberleri İşçi Haber sitemizde


Siyaset

AK Parti Kahramanmaraş Elbistan Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Gündem

6 Şubat depremlerinin merkez üsleri Pazarcık ve Elbistan’da belediyeler el değiştirebilir. İlk sonuçlara göre CHP adayları önde gidiyor.

Gündem

AFAD tarafından yapılan açıklamada Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği duyuruldu.

Gündem

6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonucu Elbistan'da evi ve işyeri yıkılan Ali Yabancı, depremde yaşamını yitirenler için ilçe genelinde lokma...

Gündem

Depremden en çok etkilenen Kahramanmaraş'ta depremler sonrasında ayrılan her 4 kişiden 3'ü memleketine geri döndü.

Siyaset

MHP'den Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin, Elbistan ziyaretinde depremzedeleri azarladığı görüntülere ilişkin açıklama geldi.

Gündem

Bakan Süleyman Soylu, Kahramanmaraş ve Elbistan merkezli 2 büyük depremde Kahramanmaraş’ta 10 bin 194 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Gündem

AFAD Deprem Risk ve Azaltma Genel Müdürü Prof Orhan Tatar, Elbistan'da 7,6 büyüklüğünde bağımsız yeni bir deprem meydana geldiğini belirterek...

Genel
Genel
Genel
Genel
Reklam Bloğu
//