Fırat kalkanı Haberleri

fırat kalkanı haberleri ve güncel fırat kalkanı gelişmeleri, fırat kalkanı ile ilgili tüm video, fırat kalkanı fotoğrafları ve fırat kalkanı haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirildi.

Gündem

Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Gündem

Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı bölgesinde oldukları belirlenen 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama geldi. Suriye'nin kuzeyinde bulunan Fırat Kalkanı bölgesinde yapılan çalışmalar kapsamında 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale...

Gündem

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Gündem

Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 PKK'lı, Fırat Kalkanı bölgesinde ise 1 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genel

Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 4 PKK/YPG'li teröristin saldırıdan önce yakalandığı açıklandı.

Gündem

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 PKK'lı terörist; Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde de PKK/YPG'li 7...

Politika

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 7'nci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Genel

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Reklam Bloğu
//